Fatmir Hysenbelliu hap dyert e shtëpisë 20 milionëshe, as nëpër mend s’ju shkon cfarë ka brenda!

By

Fillimisht i njohur si futbollist dhe pastaj prej jetës së luksit që bën si trashëgimtar i një pasurie milionëshe, Fatmir ose Oni Hysenbelliu siç e njohin shumë, ka marrë tanimë drejtimin e disa prej kompanive të të atit.

Dhe meqë ka statusin e milionerit, edhe shtëpia e tij në Tiranë ka pamjen e një shtëpie milionëshe.

Sipas Revistës Shqiptare “Who”, shtëpia e Onit, me të gjithë infrastrukturën e aredimet e brendshme, e kap shifrën prej 20 milionë eurosh.

Madje Hysenbelliu, ka hapur edhe dyert e shtëpisë së tij për ekipin e revistës “Who”, duke i prezantuar ata me ambientet e brendshme të cilat janë thjesht të menduara në çdo detaj të mundshëm.

Më poshtë edhe videoja e plotë nga shtëpia “20 milionëshe” e Fatmir Hysenbelliut!

Artikuj të ngjashëm