Amber Heard rrëfen detajet kur Johnny Depp e ‘godiste atë’

By

Amber Heard i ka thënë një gjykate se ish-bashkëshorti Johnny Depp e ka goditur në mënyrë të përsëritur gjatë tërbimeve të nxitura nga droga dhe alkooli që sipas saj e ka kthyer aktorin në një “gjë të tmerrshme”.

Duke mbajtur qëndrimin e dëshmitares në javën e katërt të gjyqit, zonja Heard pretendoi se një model dhune filloi në vitin 2012.

Depp po padit zonjën Heard për një histori që ajo shkroi në të cilën ajo e përshkroi veten si viktimë e abuzimit në familje.

Në dëshminë e tij, Depp mohoi çdo keqbërje.

“Përpiqem të gjej fjalët për të përshkruar sa e dhimbshme është kjo… është e tmerrshme për mua të rri këtu për javë të tëra dhe të rijetoj gjithçka”, tha zonja Heard menjëherë pasi mbajti qëndrimin.

Gjatë disa orësh dëshmi në Virxhinia të mërkurën, zonja Heard kujtoi ndërveprimet e saj të para me “karizmatikin” Depp gjatë xhirimit të “Rum Diary” në Porto Riko.

Artikuj të ngjashëm