Këto farmerka duhet t’i keni në dollapin tuaj (FOTO)

By

Çdo grua meriton të ketë një palë farmerka pak më të gjera dhe të mrekullueshme në garderobën e saj.

Ato janë shumë më të rehatshme se ato të ngushtat.

Këto pantallona për më tepër mbesin në trend pavarësisht ndërrimit të modave. Shumë gra tregojnë se farmerka të tilla vazhdojnë t’i veshin edhe nëse ato i kanë blerë në vitin 2010.

Më poshtë janë disa nga këto modele që duhet t’i keni edhe ju:

 

Artikuj të ngjashëm