FASHION CV: NORA ISTREFI

By

Moda nuk është vetëm pjesë e profesionit të saj si artiste por edhe pasion pasiqë Nora Istrefi këtë segment ka vendosur edhe ta studiojë.
Dëshira e Norës për tu dukur gjithmonë trendi dhe fresh ka rezultuar e suksesshme.
Një stil ‘gangsta’ dhe seksi janë gërshetuar mirë në stilin e këngëtares ndër vite.
Nëse kthehemi prapa në kohë shohim veshje të guximshme për atë kohë e që disa kanë filluar ti praktikojnë në 2015-tën.
Studimet sigurisht që kanë dhënë efektin e tyre edhe në përzgjedhjen ngjyrave të cilat i japin veshjes një kuptim ndryshe dhe interesant.
Çdo paraqitje e saj në evente i merr shkëlqëimin ngjarjes duke i kthyer sytë tek ajo se çfarë ka veshur Nora Istrefi.
Të gjitha këto përputhen në mënyrë perfekte me trupin e Norës e cila edhe në muajtë e shtatëzënisë po tregon që di të jetë shumë ‘hot’./Prive.al
[tribulant_slideshow gallery_id=”15″]

Artikuj të ngjashëm