Etnon me “rezerva” deri ne fundvit

By

 

Grupi i reperëve që mbijetoi vite të tëra në skenën tonë, këtë vitë kanë rimbushur bateritë e tyre. Etnon sollën klipe e këngë të ndryshe para e gjatë sezonës.

Me kaq nuk e ndërprejnë punën që e filluan, këngët dhe klipet që i janë besuar kompanisë së tyre po vazhdojnë të dalin në treg.

Por edhe Etnon gjatë këtij viti do të publikojnë të paktën edhe 5 këngë e klipe të reja.

Mes tyre do të ketë sërish bashkëpunime./Prive.al

Artikuj të ngjashëm