Elvana dhe Flori në Kosovë, por jo bashkë!

By

Këngëtarët Flori dhe Elvana që gjatë gjithë koës janë bashkë për shkak se i përkasin të njëjtës familje muzikore.

Shpeshherë ata edhe kanë performuar bashkë edhe në koncerte. Sonte të dy janë në Kosovë por nuk do të jenë bashkë gjatë interpretimeve.

Elvanën adhuruesit e saj do e dëgjojnë në Prishtinë e ndërsa në Ferizaj do të performoj Flori. Ajo që dihet sigurt është që në të dy vendet sonte do të jehoj kënga ‘Kuq e zi’./Prive.al

Artikuj të ngjashëm