Edhe nëna e Bjordit dedikim Adelës: Një gjë nuk e bëre mirë zemra ime!

By

Vdekja e papritur e gazetares dhe ish pjesëmarrëses së BIg Brother Albania, Adela Xhamanit, ka prekur zemrat e shumë njerëzve që e njohën.

Në mesin e tyre, është edhe nëna e Bjordit, Antoneta, e cila ka shkruar një mesazh emocionues pas vdekjes së saj.

Ajo e ka njohur mirë nga afër Adelën, ngase ajo ishte në lidhje të gjatë me të birin e saj, Bjordi Mezinin.

“Me dhimbjen që nuk ma përballon shpirti, po të shkruaj e dashura Adelajd. Dashuri, Ishe një nga krijesat më speciale dhe më korrekte që kam njohur deri tani dhe do të mbetesh gjithmonë në shpirtin tim si modeli i vajzës së vërtetë shqiptare. Një gjë nuk e bëre mirë zemra ime….nuk mendove për mamin tënd që të kishte piķë të dobët ,e siç e thërrisje ti (mbretëresha ime). Nuk dua ta besoj akoma ikjen tende kështu pa pritur, por jam e bindur, që Zoti të cilin ti i besoje dhe e doje shume, të përzgjodhi për veten e tij. Sigurisht atje në Parajse do të shkëlqesh si një YLL dhe do të jesh Engjëlli më i bukur dhe më i vlefshëm.. I pa harruar kujtimi yt…. Te puth fort. Adelajda Xhamani”, është dedikimi që Antoneta i ka bërë Adelës.

Artikuj të ngjashëm