“Drenusha Xharra White”, krijim i parë i Drenushës për nuse!

By

“Drenusha Xharra White”, është koleksioni i parë i dizenjatores Xharra i krijuar për fustanet e nusërisë.

Ky projekt është punuar me dëshirë, falë kërkesave të saj nga klientët.

Ky koleksion ka forma dhe modele të ndryshme të fustaneve, prej atyre klasikë e deri tek modernet.

Përpos kësaj Drenusha Xharra ka ndërruar lokacion. Të premten ka hapur lokalin e saj më të ri ku të ftuar kishte miq dhe mysafirë speciale. /Prive

Artikuj të ngjashëm