Blero dhe Soulkid nisin xhirimet e klipit!

By

Blero dhe Soul Kid kanë bashkuar forcat për të sjellur këngën e tyre të re.

Ky projekt nuk është e zhandrit baladë, por ka një tekst të ndjeshëm dhe mjaft të përafërt me realitetin e ditëve të sotme.

Dyshja ka nisur xhirimet e klipit, brenda Kosovës  dhe publikimi i do të bëhet në fillim të Marsit.

Artikuj të ngjashëm