‘Dental Galeria’, një emër që mund t’i besoni buzëqeshjen perfekte

By

Cilësia, komoditeti, higjiena e lartë shëndetësore. Këto janë tre komponentët që i kërkojmë të gjithë në vizitat tona tek dentistët për shëndetin oral!

View this post on Instagram

A post shared by Dr.Ilir Berisha (@dental__galeria)

E për qytetarët e Gjakovës dhe jo vetëm, për të gjitha këto ekziston një adresë!

Dental Galeria me Dr. Ilir Berishën dhe stafin profesional është zgjedhja e duhur.

Klinika ofron të gjitha shërbimet dentare me profesionalizëm të lartë dhe rezultate të cilat flasin vetë!

Ordinanca ju mirëpret në rrugën “Hysni Dobruna” në Gjakovë. Për kontakte +38349501933. Paqja fillon me një buzëqeshje e për buzëqeshjen perfekte mos na thoni që s’iu treguam se ku duhet drejtuar! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm