Danin i rikthehet profesionit të tij të parë (VIDEO)

By

Të gjithë ne e njohim për karrierën e tij muzikore, zërin e  tij të ëmbël dhe muzikën aq të dashur që për vite e kultivoi dhe e solli para publikut të tij aq të madh.

Por shumë pak prej nesh e kanë ditur që profesioni i parë i këngëtarit pejan Ramadan Krasniqi ishte ai i këpuctarit.

Ramadan Krasniqi ka edhe tre vëllëzër që ndjekin këtë zanat kaq të vjetër të trashëguar nga i ati i tyre, mirëpo ata vazhduan deri sa Dani zbuloi talentin e tij për muzikë.

Rubrika “Ndërrimi i profesioneve” e risjelli edhe një herë atë në zanatin e tij  të parë të cilin e ndoqi me aq dashuri.

Për më tepër, ndiqni videon e mëposhtme për ta parë këngëtarin  në një veprimtari të tillë./PRIVE.AL

Artikuj të ngjashëm