Dafina dhe KAOS, një sukses të jashtëzakonshëm me ‘NA’

By

Pa shumë zhurmë e  promovim, erdhi në diskografinë shqiptare katër ditë më parë si suprizë për shumëkë.

Bashkëpunimi mes Dafina Zeqirit dhe KAOS i titulluar ‘Na’ nga pak minuta prej publikimit u vërejt se nuk do jetë këngë që do harrohet lehtë.

E ky sukses i jashtëzakonshëm i dëgjimit nëpër çdo veturë, lokal, kafiteri e diskotekë është reflektuar edhe në Youtube.

Kënga me shpejtësi drite ka kapur një milionë shikime dhe trendi i rritjes është në ngjitje të vazhdueshme.

‘Na’ do të na shoqërojë edhe një kohë të gjatë. Definitivisht një këngë nga 2016-ta që do mbahet mend! /PRIVE.AL/

https://www.youtube.com/watch?v=F9gL7wDWlD8

 

Artikuj të ngjashëm