Cilin fakultet e ka të kryer Lindoni (VIDEO)

By

Shumë gjëra të rëndësishme të cilat nuk i kishim ditur për këngëtarin Lindon, i zbuloi si i ftuar në emisionin NIN në Klan Kosova.

Fakti që ai vjen nga një familje me traditë për muzikën dhe shumë të tjerë janë justifikimet e punës dhe arritjes së këngëtarit.

Lindon përveq që një këngëtarë shumë i dashur dhe i talentuar në muzikë, ai ka një pasion edhe për gjuhët e huaja. Si rrjedhojë, këngëtari ka të përfunduara studimet e gjuhës angleze.

Kjo ndoshta është një nga arsyet pse Lindon ka të përvetësuar në mënyre përfekte theksin anglez në këngët e tij./PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm