Cilat ishin debatet më të nxehta në Big Brother VIP Kosova? (VIDEO)

By

Në Post Big Brother VIP Kosova është transmetuar një video material kushtuar mosmarrëveshjeve, tensioneve dhe debateve të shumta që ndodhën gjatë aventurës televizive mbi 100 ditore.

Protagonist ishin që të gjithë ish konkurrentët e BBVK-së, të cilët përgjatë eksperiencës në shtëpinë e “Vëllait të Madh” nuk iu shpëtuan këtyre situatave.

Sigurisht, më të spikatur mbeten emrat që kanë prodhuar më së shumti lajme me veprimet e tyre, përfshirë: Xhulin, Stresin, Vedatin, Shotën, Artën, Mbresën, Melisën dhe Artanin.

Artikuj të ngjashëm