Çifti mbretëror funksionojnë bashkë sepse kanë një martesë tradicionale

By

Në një artikull të ri për revistën People, revista ofron një vështrim të brendshëm në dinamikën e martesës së Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit, dhe se si ata të dy po përgatiten për të ardhmen e tyre si mbret dhe mbretëreshë.

The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Dundee

Sipas botimit, natyra e qetë e Kate ndihmon në balancimin e streseve të ditës dhe intensitetit që sjell roli i William.

“Ata janë një dyshe e shkëlqyer,” tha një burim. “Njerëzit mbajnë vëmendjen në William duke mbajtur fjalimet e mëdha, por Kate është gjithashtu atje, duke bërë pyetje të presidentëve dhe grave të tyre. Këto gjëra janë më të lehta kur ata janë krah për krah. »Burimi vazhdoi ta përshkruaj martesën e çiftit si “modë të vjetër “, por kjo ndjenjë e tradicionalizmit ishte një çelës në pse martesa e tyre funksionon.

The Royal Family Attend Easter Service At St George's Chapel, Windsor

 

Artikuj të ngjashëm