Capital T dhe Halil Kastrati dhurojnë sot pesë shtëpi të reja për nevojtarët

By

Sot është Capital T ai i cili po e shoqëron Halil Kastratinnga Jetimat e Ballkanit, për t’i dhuruar pesë shtëpi të reja për familjet nënevojë.

Ka qenë vet Kastrati ai i cili postoi një foto bashkë mereperin.

Pak ditë më parë, shoqëruesi i tij Halilit ishte Gold Ag, i cili hapi derën e një shtëpie të re.

Nuk janë vetëm Gold Ag e Capital T, ka pasë dhe të famshëm të tjerë të cilët kanë ndihmuar këtë shoqarë bamirësie./Prive.al

Artikuj të ngjashëm