Buta dhe Era Isrefi në bashkëpunim? Faton Shoshi qartëson gjithçka (VIDEO)

By

Nuk ka asnjë dyshim që do të ishin kombinim shumë interesant.

Por ata nuk i takojnë më të njëjtit menaxhment dhe kanë drejtime të ndryshme nga njëri tjetri. Ka pasur aludime se Era Istrefi dhe Buta po përgatisin diçka bashkë nën menaxhimin e “Nesër” të Faton Shoshit, por kjo nuk ndodhi.

Të hënën si i ftuar në Nd’rrimin e Natës, Shoshi që marrëdhëniet profesionale me Era Istrefin i ka shkëputur, ka deklaruar se nuk pritet të ndodh ky bashkëpunim.

Ai ka thënë se Buta po punon me një artist ndërkombëtar.

Ndiqeni të plotë intervistën e Butës me Faton Shoshin në NIN:

Artikuj të ngjashëm