Burgoset reperi për shkak të deklaratave të rreme

By

Reperi Kodak Black u dënua me 46 muaj burg për “bërjen e deklaratave të rreme për të marrë armë zjarri.”

Image result for kodak black

Historia kriminale e reperit Kodak Black është pa dyshim shumë më emocionuese sesa diskografia e tij; që nga mbushja 18 vjeç në 2015, artisti i Dying To Live ka grumbulluar një listë me të vërtetë spektakolare të rrezikimit të fëmijëve, sulmeve seksuale, drogës, dhunës dhe akuzave për armë. Gjë që është çuditëse që Kodak Black po shkon në burg për gati katër vjet sot, për gënjeshtra që ka shkruar në një formular.

Tani: Ky formular kishte të bënte me blerjen e armëve, dhe krimi në fjalë ishte, në thelb, duke mohuar të qenit Kodak Black që e bënte këtë.

Më konkretisht, Black u përgjigj “jo” në një pyetje duke treguar “se ai nuk ishte nën aktakuzë ose informacion në asnjë gjykatë për një krim, ose ndonjë krim tjetër për të cilin gjyqtari mund ta burgoste atë për më shumë se një vit,” kur ai ishte plotësisht , sepse ai aktualisht është në pritje të një gjyqi në pritje të sulmit seksual që arrin përsëri në vitin 2016. Black ka përzier jetën e burgut me jetën e muzikës në masa goxha të barabarta gjatë viteve të fundit, në të vërtetë, duke përfshirë edhe një dënim shumëmujor për shkeljen e një arrest shtëpie, dhe një tjetër për akuzat që lidhen me një transmetim të drejtpërdrejtë në një media sociale në të cilën kaluan armë dhe marihuanë rreth një fëmije të vogël.

Reperi raportohej se ishte duke u përballur me 10 vjet burg me akuzën e gënjeshtrës për historinë e tij kriminale gjatë përpjekjes për të blerë armë, me një gjyqtar që më parë kishte revokuar dorëzaninë e tij për akuzat me arsyetimin se dëshira e tij për të zotëruar armë zjarri ndërsa de fakto e bën Kodak Black një rrezik për komunitetin. Ai fillimisht u arrestua me akuzat ndërsa ishte duke shkuar për në festivalin Rolling Loud në maj

Image result for kodak black

.

 

Artikuj të ngjashëm