Bëri rrengun e pakripë! Justin Bieber ju kërkon falje fansave për këtë arsye

By

Këngëtari i famshëm kanadez Justin Bieber e ka bërë një kërkimfalje dhe ka dhënë një shpjegim për ditën e 1 Prillit, pasi tha me insistim që gruaja e thij Hailey ishte shtatzënë me fëmijën e tyre të parë.

“Gjithmonë do të ketë njerëz që ofendohen e po ashtu ka njerëz që shakatë nuk i pranojnë edhe aq mirë. Ishte vetëm një shaka e 1 Prillit. Nuk desha që t’i ofendoj njerëzit që nuk mund të bëjnë fëmijë”, ka thënë Bieber.

“Por megjithatë më duhet të kërkoj falje dhe t’iu them njerëzve që janë ofenduar se më vjen keq. Nuk desha ta lëndoj askë”, ka thënë Bieber. /Prive.al

ZBULOJENI NË DETAJE CFARË GËNJESHTRE BËRI BIEBER:

Artikuj të ngjashëm