Këto modele flokësh ju bëjnë të dukeni më të reja

By

Nuk mund ta mohojmë – si një shoqëri, ne jemi disi të preokupuar të kthejmë kohën e të dukemi më të rinj.

Nga një bollëk serumesh kundër plakjes dhe maska mrekulli bërëse brenda ditës, për të marrë parasysh përfundimisht mbushësit, shumë njerëz duan të zhyten në burimin e rinisë.

Ndërsa shumica e shenjave të fillimit të plakjes shfaqen në lëkurë, flokët gjithashtu mund të tregojnë moshën përtej thinjave. Po, ngjyra luan një rol në diktimin e pamjes suaj të moshës, por mund të provoni se disa modele flokësh kanë aftësinë t’ju bëjnë të dukeni (dhe të ndjeheni) më të rinj.

Disa nga këto modelet e mëposhtme kanë aftësinë të heqin (të paktën të dukeni) disa vite nga shpatullat tuaja.

 

Artikuj të ngjashëm