Bashkëshortja e Alban Mehmetit, sërish shtatzënë?

By

Lajme të bukura vijnë nga familja e këngëtarit Alban Mehmeti.

Burimet e Prives kanë sjellur përditësime mbi familjen e artistit dhe ua konfirmojmë se e njëjta do të shtohet së shpejti.

Pra, Albani do bëhet sërish baba pasi që bashkëshortja e tij Fjolla është në pritje të ëmbël.

Kuptoni më tepër detaje duke e ndjekur video materialin e mëposhtëm.

 

Artikuj të ngjashëm