Finalistët mbeten të habitur me hyrjen e ish-banorëve në shtëpi

By

Ish konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, përfshirë: Edonin, Himenën dhe Atdheun kanë hyrë gjatë ditës së sotme përsëri në shtëpinë më të ndjekur në vend e më gjerë.

Të tre ish konkurrentët janë mirëpritur nga banorët aktualë, derisa nuk munguan përqafimet e shumta.

Sigurisht, fokusi kryesor ishte në takimin e parë në mes të Xhulit dhe Atdheut, që pas eliminimit të këtij të fundit nga BBVK.

Artikuj të ngjashëm