Babai i Britney Spears vendos të heqë dorë nga kujdestaria e tij!

By

Babai i Britney Spears ka pranuar të japë dorëheqjen si kujdestar i këngëtares, megjithatë, avokati i Jamie Spears ka këmbëngulur se nuk ka asnjë bazë aktuale që ai të tërhiqet dhe nuk ka dhënë një afat kohor kur do të heqë dorë nga roli i tij.

Avokati i yllit pop tha se ishte një fitore e madhe për Britney Spears dhe një hap tjetër drejt drejtësisë.

Karriera e këngëtares ka qenë në duart e kujdestarëve ligjorë që nga viti 2008.

Ajo paraqiti një peticion për të ndaluar babanë e saj të kontrollonte pasurinë e saj në korrik dhe ka thënë se ajo nuk do të performojë përsëri derisa ai të mbetet në rol.

Në letrat gjyqësore të paraqitura të enjten në përgjigje të peticionit të yllit, avokati i Spears tha se ai do të ishte “në një pozitë të tërhiqej” kur të zgjidheshin çështje të caktuara.

Ai tha se Jamie Spears kishte qenë “objektivi i pareshtur i sulmeve të pajustifikuara” dhe nuk besonte se “një betejë publike me vajzën e tij do të ishte në interesin e saj më të mirë”.

Ky veprim u mirëprit nga avokati i Britney, Mathew Rosengart, i cili e quajti atë një “justifikim” për klientin e tij.

Megjithatë ai akuzoi Jamie Spears për sulme të turpshme dhe të dënueshme dhe tha se duhet të ndalojë bërjen e akuzave të rreme.

Marrëveshja e urdhëruar nga gjykata, e imponuar në vitin 2008 kur u ngritën shqetësimet për shëndetin mendor të këngëtares, i dha Jamie Spears kontroll mbi pasurinë e vajzës së tij dhe aspekte të tjera të jetës së saj.

Muajt ​​e fundit ajo ka kërkuar ta heqë atë nga roli dhe ka kërkuar që ai të akuzohet për abuzim me kujdestarinë.

Spears ka mohuar vazhdimisht çdo akuzë për keqbërje dhe ka shprehur shqetësim për mirëqenien e vajzës së tij.

Mosmarrëveshja e zgjatur ligjore fitoi vëmendje të përtërirë në vitin 2021 pas publikimit të Framing Britney Spears, një dokumentar që u përqëndrua në konfliktin mbi kujdestarinë e këngëtares.

39-vjeçarja më vonë i tha një gjykatësi se ajo ishte droguar, e detyruar të vepronte kundër vullnetit të saj dhe ishte parandaluar të kishte fëmijë.

Kujdestaria e Spears ndahet në dy pjesë. Njëra është për pronat dhe çështjet e saj financiare, ndërsa tjetra është për të si person.

Spears dha dorëheqjen si kujdestare personale e vajzës së tij në vitin 2019 për shkak të çështjeve shëndetësore, por ka vazhduar të mbikëqyrë aranzhimet e saj të biznesit. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm