Artani për Mbresën: “Po e ka shumë të vështirë me u ambientu”

By

Artani dhe Fisi po pastronin banjën dhe dy banorët e shtëpisë po diskutonin edhe për hyrjet e reja.

Mbresa ishte njëra ndër banorët që iu bashku shtëpisë në Prime të fundit.

Artani ka vënë re se ajo është një ‘tip i ngadalshëm’ dhe këtë e ndau me Fisin.

Ndiqni të plotë videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm