Sipas Lugatit, kjo këngëtare e njohur fitoi famë veç nga skandalet (VIDEO)

By

Banorët e ‘reality show’ Big Brother VIP Kosova, në një bisedë që kishin në oborrin e shtëpisë, kanë diskutuar rreth artistëve që reputacionin e mbajnë me anë të skandaleve.

Lidhur me temën, Lugati ka thënë se një artiste e tillë, sipas tij është ylli i muzikës pop, këngëtarja amerikane, Madonna.

“Çdo artist i ka dëshirat e veta, Madonna është pikërisht ajo që vetëm me skandale ka funksionuar dhe funksionon. Madonna nuk është këngëtare e mirë, por një ‘show girl’ e mirë”, ka thënë Lugati pos tjerash.

Por, Getinjo e ka kundërshtuar Lugatin, teksa ka thënë se – “Madonna e ka mbytë atë send që e ka bërë, i ka pasur hije”.

Artikuj të ngjashëm