Aktori i njohur humb dy familjarë nga koronavirusi

By

Riz Ahmed, aktori britanik, i njohur në rolet e tij në serialet Venom dhe The Night Of, thotë se ai ka humbur dy anëtarë të familjes nga koronavirusi.

Riz Ahmed wearing a suit and tie

Duke folur në një intervistë të gjatë me GQ Hype, Ahmed zbuloi se ai ka pësuar vuajtje personale gjatë pandemisë, “Unë kam humbur dy anëtarë të familjes nga COVID 19. Unë dua të besoj se familjarët e mi dhe të tjerët nuk vdiqën për asgjë. Ne duhet të shkojmë përpara për të rizgjuar një të ardhme më të mirë.” Ahmed nuk e saktësoi se kë e kishte humbur.

Aktori, i cili lindi në Londër në një familje britanike pakistaneze, gjithashtu foli për perceptimin e tij për trajtimin global të pandemisë, dhe se si ai beson se po përdoret për përfitime politike.

“Trump po e përdor atë si një justifikim në përpjekjen për të ndaluar imigracionin dhe qeveria hungareze po centralizon pushtetin në pjesën e prapme të kësaj,” tha Ahmed. “Unë po shoh raporte të Indisë, ku qeveria po e quan atë ‘korona-xhihad’ dhe ata po përpiqen ta fajësojnë në përhapjen e muslimanëve dhe ata po bëjnë ndarjen e spitaleve midis myslimanëve dhe jo-muslimanëve.” – tha aktori.

 

Artikuj të ngjashëm