SUPER JAMES BELUSHI.

By

Aktori shqiptar Jim Belushi nuk ka kohë as të marr frymë. Ky vit do jetë mëse i angazhuar për Belushin i cili do të shfaqet në katër projekte.
Protagonisti i ‘According to Jim’ aktualisht është i angazhuar në dy seriale ‘Serious Bussiness’ dhe ‘Home Sweet Hell’.
Mirëpo përpos këtyre dy karaktereve janë edhe filma e tjerë ku është kontraktuar shqiptari.
Jim do të shfaqet në filmat ‘Undrafted’, ‘The Whole Truth’, ‘The Man on Carrion Road’ e ‘A Change of Heart’./Prive.al

Artikuj të ngjashëm