Aktorët shqiptarë në serialin britaniko-amerikan “Gangs of London”

By

Gangs of London është një seri televizive britanike-amerikane, aksion krim dhe dramë prodhuar nga Pulse Films & Sister, që paraqet luftimet midis bandave rivale dhe organizatave të tjera kriminale në Londrën e sotme.

Seriali ka lansuar nëntë episode në Mbretërinë e Bashkuar më 23 Prill 2020, në Sky Atlantik, dhe në SH.B.A. në Cinemax.

Ajo që është tejet e rëndësishme të potencohet është numri i madh i aktorëve shqiptarë në kastin e aktorëve të serialit:

Orli Shuka luan rolin e Luanit në shtatë episoda.

Arta Dobroshi vjen në rolin e Florianës, ku do të paraqitet në pesë episoda.

Eri Shuka paraqitet në katër episoda në rolin e Mirlindës.

Chloe Sulaj vjen në rolin e Bukuroshes dhe paraqitet në katër episoda.

Arita Sadiku luan Leonorën që paraqitet në dy episoda.

Azra Rexhepi paraqitet në dy episoda në rolin e Elirës.

Florist Bajgora vjen në rolin e Besmirit duke u paraqitur në një episod. /Prive.al

 

 

 

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm