Adelina Ismaili në Prishtinë?!

By

Është tejet e rezervuar në aspektin e jetës private duke mos zbuluar aspak nga kjo pjesë.

E përkundër faktit se është hermetike, thashethemet janë të pashmangshme.

Dyshime lindën në atë se Adelina Ismaili po kthehej në Prishtinë tashmë kur është shtatzënë.

Prive është interesuar në këtë çështje dhe ka arritur të mësojë detajet nga planet e asaj që njihet si diva e estradës shqiptare.

Detajet ju sjell materiali i mëposhtëm nga minuti 1:42

Artikuj të ngjashëm