A PO E RREZIKON BLERO SELLMËN?!

By

Blero ka ndërruar zanat në rubrikën ku fytyrat publike sfidohen në profesione të ndryshme tek ‘Ora e Mbrëmjes’.

Këngëtari ka provuar të bëhet grimer dhe kjo eksperiencē nuk i ka shkuar edhe aq mirë.

Për faktin se në këtë profesion kërkohet mjaft precizitet, Blero nuk dha rezultate aq të kënaqshme pasiqë nuk ia kishte idenë e kësaj pune.

Përpos të tjerash, krijuesi i hitit ‘Nun’ shtoi se po të ushtronte zanatin e grimerit klientela e tij nuk do përbëhej nga njerëz të fushës së artit sepse kjo shtresë ka kërkesa të shumëta. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm