A ishte Majki në dasëm vetë i dyti?!

By

Këngëtari Majk ishte pa dyshim kryelajmi gjatë kësaj jave që po lëmë pas pasi pranoi atësinë e Roanit.

Por, pasi kjo dilemë u hoq, në tjetër lindi – ajo mbi relacionin e tij dhe Majlindës.

Nuk u kuptua qartë nëse Majki dhe Majlinda janë bashkë dhe në një formë, dasma e mbrëmshme e Dekorit, menaxherit të Babastars mund të ishte një formë e rikonfirmimit të relacionit, meqenëse vitin e kaluar, dyshja ishin shfaqur bashkë në evente të tilla.

Megjithatë, si Majk ashtu edhe Agon Amiga, në dasëm kanë ardhur vetëm dhe jo në shoqëri të ndonjë partnereje. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm