Prezantuesit shqiptarë zgjedhin ishujt Mauritius për pushime

By

Pushimet verore për shumicën e fytyrave publike dhe jo vetëm tashmë kanë nisur.

Pjesa më e madhe e postimeve kanë detin, diellin e verën në fokus me temperaturat e nxehta që po mbretërojnë këto ditë.

Listës i janë bashkangjitur edhe Alaudin Hamiti nga NIN, Liberta Spahiu nga Prive dhe Vlorijan Halili nga Trip Lista që kanë gjetur pak ditë kohë për pushime në një destinacion të frekuentuar relativisht pak.

Ishujt e largët Mauritius që janë afruar më shumë falë ofertave nga As Travel dhe linjës së Turkish Airlines drejt Oqeanit Indian janë destinacioni ku kanë zbarkuar për disa ditë moderatorët e njohur për pushim por edhe punë.

Nga çfarë arrihet të kuptohet përmes postimeve, çdo sekond i pushimeve duket që po i shijon mjaft.

Më poshtë disa prej fotografive nga kjo aventurë që pa dyshim, mbahet mend nga secili person që eksploron mrekulli të tilla natyrore. /Prive.al/

 

Liberta Spahiu #mauritius #astravelclub #thegreatjourney #turkishairlines #widenyourworld ??

A post shared by Prive.al (@prive.al) on

#nofilter ?#mauritius #astravelclub #thegreatjourney #turkishairlines #widenyourworld #prive #klankosovatv

A post shared by Liberta Spahiu (@libertaspahiu) on

Alaudin Hamiti #mauritius #thegreatjourney #astravelclub #turkishairlines #widenyourworld ??

A post shared by Prive.al (@prive.al) on

Vlorijan Halili #mauri#thegreatjourney #turkishairlines #widenyourworld ??

A post shared by Prive.al (@prive.al) on

Artikuj të ngjashëm