Publikohet foto më e bukur nga ditëlindja e Renée

By

Ditën e djeshme, Renée festoi ditëlindjen e katërt.

Për vajzën e Robertit dhe Norës ishte përgatitur një
festë mahnitëse me shumë fëmijë të ftuar.

E sot, ka qenë vetë Nora ajo e cila ka postuar fotografi nga eventi mes tjerash duke ndarë edhe fotografinë e përbashkët të familjes ku shkëlqejnë të tre.

Artikuj të ngjashëm