Zonja Erheve ka nevojë për ndihmën tonë!

By

Zonja Erheve Agalliu tash e disa kohë po lufton për jetën e saj – ajo është diagnostikuar me kancer të zorrës së trashë në fazën 4, i cili është përhapur në mushkëri.

Një fond të ngritur nga vajza e saj, Brikena, paratë po mblidhen për shërimin e saj.

Krahas kimioterapisë, një ndërhyrje urgjente CyberKnife dhe imunoterapia janë hapa vendimtarë në betejën tonë për të pushtuar fazën 4 të kancerit të zorrës së trashë që ka çuar gjithashtu në dy shfaqje të mëdha. Më 7 dhjetor 2022 iu hoqën 40 cm të zorrës së trashë dhe më 13 qershor iu nënshtrua një hepatektomie të plotë të djathtë, që nënkuptonte heqjen e gjysmës së mëlçisë.

“Dhurimi juaj, pavarësisht nga shuma, është një gjest dashurie që do të prekë thellë zemrat tona. Është një fije shprese në orën tonë më të errët, një kujtesë se ne nuk jemi vetëm në këtë luftë. Me ndihmën tuaj, ne mund t’i ofrojmë nënës sime kujdesin mjekësor për të cilin ajo ka shumë nevojë”, shkruan Brikena në postimin e GoFundMe.

Operacioni urgjent që ajo ka nevojë nuk është vetëm një procedurë mjekësore; është një litar shpëtimi, një shans i dytë në jetë dhe një testament për fuqinë e dashurisë.

Së bashku, ne mund të ndryshojmë rrjedhën e jetës së zonjës Erheve dhe gjithë familjes së saj në këto kohëra të vështira.

Dhuroni sot me aq të keni mundësi duke KLIKUAR KËTU! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm