Vesa Luma dhe Fatjeta Barbullushi risjellin ‘Pash dy syte’

By

Vesa Luma dhe Fatjeta Barbullushi kanë lansuar ripërpunimin e këngës ‘Pash dy syte’.

Kënga është lansuar ditën e sotme në Youtube dhe të plotë mund ta gjeni linkun e mëposhtëm. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm