Vazhdon tensioni mes Princit Harry dhe shtypit britanik, ai hedh në gjyq edhe dy tabloide tjera

By

Përveq veprimeve ligjore që i ndërrmori gundër Gazetave të Asociuara në fillim të kësaj jave, Princi Harry po padit edhe pronarët e The Sun dhe The Daily Mirror.

BBC News konfirmoi përmes Pallatit Buckingham se paditë ishin ngritur kundër këtyre dy gazetave nga Princi Harry. Ai po i akuzon ata për ndëgjim telefonatash, megjithëse nuk është e qartë cilat janë specifikat ose kur dyshohet se ka ndodhur ndëgjimi.

Kjo nuk përfshin letrën nga çështja Daily Mail e raportuar në fillim të kësaj jave.

Prince Harry hedh në gjyq tabloidin, “Nuk dua të jem dëshmitar i vuajtjes së gruas time”

 

Nuk është sekret që shtypi britanik ka demonizuar Meghan Markle për një numër gjërash. Ata e kanë kritikuar stilin e saj të prindërimit, kanë bërë komente të vrazhda në lidhje me zgjedhjen e saj të veshjeve dhe e kanë quajtur shumë të pandjeshme dhe të urryer.

Image result for meghan markle sues

Burimet kanë thënë se Meghan është e stresuar nga të gjitha vëmendja e keqe që ajo ka marrë më parë dhe thotë se kjo ndikon në gjendjen e saj mendore, por natyrisht, kjo nuk e ka ndaluar atë.

Pra, tani, Princi Harry po kërkon veprim juridik kundër një prej shkelësve më të mëdhenj, Gazetat e Asociuara, botuesit të Daily Mail.

Burimi: Eonline.com

Artikuj të ngjashëm