Një mal me dhurata për Ameli (FOTO)

By

S’ka si të ndodhte ndryshe, nuk do të mund të imagjinonim që Miriam Cani të sillte në jëtë fëmiun e saj të parë dhe të mos pranonte asnjë dhuratë.

Pa dyshim, familjarë dhe miq duhet të kenë qenë  të parët që i kanë bërë dhurata nënës dhe foshnjës së vogel Ameli, por një imazh në llogarinë e Miriamit në instagram na njofton që edhe fansat i kanë dhuruar mjaft dashuri përmes dhuratave të tyre mjaft domethënëse.

Libra të vegjel për beben, dedikime speciale që kanë tematikë muzikën, profesionin e të dy prindërve të Amelis dhe shumë suvenire të tjera ka pranuar Miriam Cani me ç’rast edhe i ka falënderuar për një gjest të tillë kaq domethënës./PRIVE.AL/

69e731f2751442451c97f82ac4b6f284a062a1255aa7d179e4b8cf5903450a49_full

Artikuj të ngjashëm