Uki me DJ PM dhe Dag sjellin ‘Jena Dashni’

By

Këngëtari nga rradhët e Royal Music Group, Uki Latifi sapo ka publikuar projektin e tij në bashkëpunim me DJ PM dhe DJ Dagz të titulluar ‘Jena dashni’.

Ndiqeni më poshtë të plotë me videoklipin e punuar nga Asha Graphic.

Artikuj të ngjashëm