Turi në duet me një serbe ?!

By
 Jo taman!
Këngëtari Turjan Hyska nga mëma Shqipëri po i rikthehet muzikës me një këngë dhe video klip te ri që do ta publikoj shumë shpejt.
Kënga ka të bëjë me realitetin e rinisë shqiptare, dhe përmban nje tekst mjaft eksplicit.
Ajo që ka ngjallur kurreshtje është që në këngë gjatë kohës së refrenit dëgjohet një zë në serbisht “Provokacia” që në shqip do të thotë provokim.
Këtë fjalë në këngë e thotë një serbe që është në lidhje me një shqiptar te Shqipërisë. Mendohet që klipi do te përmbaj disa skena interesante nga fytyra publike shqiptare dhe do të jetë ne formë të parodisë. /PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm