Tolga flet për gruan e tij: “Gjendja psikologjike e Almedës është rënduar”

By

Aktori i njohur Tolgahan Sayışman, i cili u shfaq në Bebek një ditë më parë, deklaroi se pas tërmetit dhe fatkeqësive të përmbytjeve në Turqi, gjendja psikologjike e gruas së tij Almeda Abazit u përkeqësua.

Duke thënë se do të shkojë në zonën e fatkeqësisë në javën e parë të Ramazanit, ai u pyet: “A keni marrë ndonjë masë paraprake për tërmetin?”. Ai iu përgjigj pyetjes si më poshtë:

“Edhe nëse shpëtoj familjen dhe veten time, mendja ime do të jetë tek njerëzit që dua”.

Tolgahan Sayışman: Almeda'nın psikolojisi bozuldu

Artikuj të ngjashëm