Telashe për bullgarët që vodhën këngën e Don Xhonit

By

Hiti “Kokaina” i Don Xhonit nuk u desh shumë që të kopjohej sepse atë e vodhën disa reperë bullgarë.

Para dy ditësh kënga e bullgarëve ishte ngarkuar në Youtube, mirëpo ishte detektuar dhe ishte fshirë.

Mirëpo çështja do të kalojë të suaza ligjore, dhe materiali i mëposhtëm ua sjellë të gjitha detajet. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm