Të punosh nga shtëpia: Si funksionon?

By

Në këto kohë të jashtëzakonshme, më e mira që mund të bëjmë është të qëndrojmë sa më shumë në shtëpi.

Çka do të thotë kjo për njerëzit që punojnë në zyre ose ambiente tjera?

Qeveria e Kosovës ka urdhëruar të gjitha kompanitë private që ta organizojnë punën në atë mënyrë që shumicën e aktiviteteve punëtorët t’i kryejnë nga shtëpia.

Si është të punosh nga shtëpia? Cilat janë përparësitë dhe cilat mangësitë? Ku mund të drejtoheni për të gjetur punë nga shtëpia?

Ndiqni diskutimin në emisionin NIN me Aluadin Hamitin. /Prive.al

 

 

Artikuj të ngjashëm