Të famshmit që duket se gjetën burimin e rinisë së përhershme (FOTO)

By

Njerëzit e famshëm duket se kanë të gjitha llojet e truqeve të fshehura nën mëngë, që i ndihmojnë të duken të rinj.

Ata duket se janë burim i rinisë së përjetshme. Disa vazhdojnë të duken edhe më mirë me kalimin e viteve, dhe kjo nuk është e drejtë për ne ‘njerëzit e zakonshëm’.

Ne kemi bërë një përmbledhje me 15 fotografi të personazheve të famshëm që duket se nuk plaken kurrë dhe duam t’i ndajmë me ju.

1. Paul Rudd

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

2. Jada Pinkett Smith

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

3. Viola Davis

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

4. Ellen Barkin

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

5. Rob Lowe

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

6. Bianca Lawson

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

7. Beyoncé

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

8. Adam Levine

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

9. Mila Kunis

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

10. Tyra Banks

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

11. Daniel Dae Kim

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

12. Kristen Bell

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

13. Jake Gyllenhaal

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

14. Ellie Kemper

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

15. Julia Roberts

15 Celebs Who Probably Found the Fountain of Youth a Long Time Ago

Artikuj të ngjashëm