Tatuazhet inspiruese të Selena Gomez dhe kuptimi i secilës prej tyre

By

Selena Marie Gomez është një nga këngëtarët më të admiruara në industrinë e muzikës dhe kjo nuk mund të mohohet. Nëse ndjekni këngëtaren në mediat sociale, atëherë mund ta kuptoni që Selena pëlqen tatuazhet sepse ajo ka një numër tatuazhesh.

Sot, ne ju sjellim të gjitha tatuazhet e Selenës dhe kuptimi që qëndron pas tyre.

Love yourself first

Në shpinë ka të shkruar në gjuhën arabë fjalinë “Duaje veten tënde”.

Semicolon tattoo

Tattooja “pikëpresje” të cilën e bëri gjatë serialit “13 reasons why”, në mbështetje të njerëzve që vuajnë nga problemet e shëndetit mendor.

Sunshine

Selena bëri tattoo ‘Sunshine’ në këmbën e saj të djathtë. Përkthyer në shqip Rreze dielli është një homazh për gjyshen e saj.

#1

Tatuazhin #1 e bëri bashkë me shoqen e saj Courtney Lopez për nder të saj.

#4

Tatuazhin #4 e bëri në ditëlindjen e 26-të të shoqes së saj të ngushtë. Këtë e bëri për të nderuar shoqet e saj të cilat i kanë qëndruar gjithnjë afër për plot 7 vjet.

LXXVI

Tattooja LXXVI , këto numra tregojnë datën e lindjes së nënës së saj.

G tattoo

Tattooja me shkronjën G prapa veshit të saj është për nder të motrës së saj të vogël që quhet Gracie.

 

Artikuj të ngjashëm