Tatuazhet dhe feja islame? Ja çfarë thotë Gold AG (VIDEO)

By

Është ndër të famshmit shqiptarë që njihet si njëri ndër fetarët më të devotshëm islamë.

Gold AG, shpesh në tekstet e këngëve të tij e ka përmendur se është besimtar dhe se praktikon ritualet e fesë islame.

Ai madje që nga viti 2009-të nuk ka konsumuar alkool dhe agjëron. Deri këtu jemi në rregull, por tatuazhet e tij?

Sipas islamit, tatuazhet në trup janë të ndaluara për shkak se janë ndërhyrje në krijimin e Zoti, por Gold AG ka shumë të tilla.

Në Nd’rrimin e Natës ai ka folur për tatuazhet që ka, pasi Alaudin Hamiti e pyet nëse ato shkojnë bashkë!

Ndiqeni deklaratën e tij:

 

Artikuj të ngjashëm