Sonte në NIN: A paguajnë tatim këngëtarët? (VIDEO)

By

Sonte në Nd’rrimin e Natës me Alaudin Hamitin, do të diskutohet tema: A paguajnë tatim këngëtarët?

Sa janë reale deklarimet e këngëtarëve në ATK dhe çfarë ndodhë me këngëtarët që nuk paguajnë tatim?

Ndiqeni, sonte duke filluar nga ora 21:35 në Klan Kosova.

Artikuj të ngjashëm