Soni Malaj shtyen xhirimet e klipit me Skivin ?!

By

Soni dhe Skivi kishin paralajmëruar që disa kohë këngën e tyre. Këngë kjo e cila u realizua por jo me klip.

Arsyeja kryesore pse klipi është vonuar dhe nuk është publikuar është sëmundja e menjëhershme e babait të Sonit.

Gjendja e të cilit ka tronditur shumë familjen dhe këngëtaren. Gjë për të cilën ajo nuk ka mundur të fokusohet në projektet e saja. Por që xhirimet do të bëhen neser dhe publikimi do të varet më pas vetëm nga kohëzgjatja e montazhës. Shërim të shpejt babait të këngëtares.

Artikuj të ngjashëm