A u martuan Blero e Afrona?!

By

Çifti në fjalë ishin ata që na dhanë material të flasim e të komentojmë gjatë një viti të plotë.

Së fundmi falë disa postimeve të të dy palëve në rrjetin social “Instagram” u dyshua për një martesë të mundshme private dhe shumë sekrete.

Gjë e cila u bë, por jo realisht e e vërtetë. Blero dhe Afrona sipas disa informatave tona, realizuan një reklamë për një kompani tek ne dhe e gjitha ishte me kontratë që të bëhej në atë formë dhe të ketë impakt sa më të theksuar tek njerzit.

Artikuj të ngjashëm