Rozana Radi tani ka nevojë për një gjë dhe të gjithë duam të na ndodh ajo!

By

Jeta nganjëherë merr teposhtën dhe e tëra që kemi nevojë, është të na ndodh ndonjë mrekulli!

Jemi në kërkim të lumturisë përherë dhe duam që gjërat e mira të vijnë, dhe të gjithë mendojmë që i meritojmë!

Për të njëjtën gjë ka nevojë edhe këngëtarja e famshme shqiptare Rozana Radi!

Në profilin e saj, duke gërmuar poshtë e lartë gjetëm një kërkesë që e ka ndarë me ndjekësit e saj!

“Nuk kam nevojë për një mrekulli, po për 100”, ka shkruar këngëtarja e famshme, duke marrë më pas shumë komente nga ndjekësit e saj, që i kanë dhënë kurajo artistes!

View this post on Instagram

⌛️

A post shared by Rozana Radi (@rozana_radi) on

Artikuj të ngjashëm