S’mund ta besoni çfarë paska bërë Rihanna për albumin e ri

By

Rihanna po punon në muzikë të re dhe këtë po e bënë nga komoditeti i një ishulli privat që ajo ka marrë me qera. Bëhet fjalë për ishullin Osea që gjindet në Essex, Angli.

Në ishull ka palestër, kinema, pishinë dhe “shtëpiza të vogla” ku mund të qëndrojnë ekipi, shoqëria dhe familja e Rihanna-s. Qeraja për një ditë në këtë ishull kushton 25,500 dollarë. Kosto e lartë, mirëpo Rihanna është muzikantja femër më e pasur në botë.

E ishulli ku ajo po qëndron duket i mahnitshëm:

Burimi: Elle.com

 

Artikuj të ngjashëm